zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Jónás Vera Experiment idén ősszel a külföldi koncertekre helyezi a hangsúlyt. Ázsiai turné, showcase fesztivál Belgrádban, Dalszerző tábor Tajvanban, és még egy titok, ami hamarosan kiderül.

 

Jonas_Vera_700x.jpg

 

 

Az ázsiai út előtt, Vera részt vett Mártélyon a Hangfoglaló Program és a HOTS által megrendezett nemzetközi mentortáborban, ahol külföldi promóterek, menedzserek készítik fel a résztvevőket a nemzetközi piacra való belépésre.

 

Ezt követően a zenekar szeptember 8-án indul Ázsiába, ahol tíz nap alatt hat koncertet ad három országban. Az első állomás Tokió, amit Szöul, majd Peking, Bao Ding és végül Tianjin követ. A zenekar magyar és holland managementje közösen szervezik az utat, melynek előzménye, hogy 2017-ben az Experiment meghívást kapott a szöuli Zandari Festa Showcase fesztiválra, ahol több promóter és booker is látta a fellépést.

 

Ázsia izgalmas és felderítetlen terep a zenekar számára, de mivel a holland management kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkezik a térségben, a zenekar bízik benne, hogy nem csak kaland lesz az út, hanem építkezni is tudnak, és a jövőben is kapnak meghívásokat.

 

Az Experiment októberben előbb Belgrád felé veszi az irányt, ahol az Indirekt Showcase fesztiválra kaptak meghívást, majd ezután Vera újra keletre, Tajvanba utazik, a MUST Songwriting Campre. Az év végén európai turnéra indulnak, ami érinti többek között Berlint, Amszterdamot és Stuttgartot is. Emellett egy cseh cserekoncert keretein belül, együttműködésben Thom Artway-jel, eljutnak Brnoba, és végül Debrecenben és Budapesten, Thom zenekarával közösen fejezi be ezt a mozgalmas őszi időszakot a zenekar.

 

 

 

 

Jónás Vera Experiment Facebook