zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Falusi Mariann új albumának lemezbemutató koncertjére szeptember 20-án a Muzikumban kerül sor.

 

Lemezbemutat+-A3Muzikum_500x.jpg

 

 

Kiváló jazz zenekarával lép a Muzikum színpadára szeptember 20-án Falusi Mariann, hogy bemutassa friss, Királyok és Királynők című lemezét. A koncert repertoár az elmúlt időszakban az ország több városában bemutatkozott, és idén érkezett el az idő arra, hogy az énekesnő kedvenc dalai egy csokorba gyűjtve, lemez formájában is a közönség elé kerülhessenek.


„A Királyok és Királynők koncepció Fáy Miklós ötlete nyomán látott napvilágot, a dalokat Sárik Péter jazz-zongoraművész, zeneszerző hangszerelte, a lemezmunkálatokat pedig Gyulai Zsolt hangmérnök végezte. A műsor születésénél az Orfeum bábáskodott, jártunk már Debrecenben, Szegeden, Veszprémben a Rozé-Rizling Fesztiválon két ízben is. Szeptember 20-án a Muzikumban mutatjuk az NKA támogatásával elkészült lemezt olyan nagyszerű muzsikusokkal karöltve, mint Révész Richárd, Berdisz Tamás, Frey György, Kormos János és Csányi István“ – meséli Falusi Mariann. 


A lemezen olyan örökzöldek öltenek új palástot, mint Cyndi Laupertől a Time After Time, Chertől az All or Nothing, Louis Armstrongtól a Somewhere Over The Rainbow vagy Leonard Cohentől a Hallelujah.

 

 

 

 

Spotify - https://open.spotify.com/album/6XJndw0jrBiyBJjn8wqf3R

Deezer - https://www.deezer.com/hu/album/68050712

 

 

Belépő: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

 

Jegyek AUGUSZTUS 27-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében. Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.