zenesz_logo.png



Szimfonikus zenekarral karöltve néz szembe a hibáival a Wellhello. Ahogy ígérték, a srácok nem ültek a babérjaikon, hanem gőzerővel dolgoztak az őszi PowerSzimfonik mellett az új dalon is, ami nem más, mint az "Az utolsó hibám". A stúdiózás végeredménye végre megérkezett!

 

 

 

Mint azt már megszokhattuk, az elnöki ügyek nem csak a bulizásról és a csajozásról szólnak, hiszen már eddig is több dalukban fejtegettek társadalmi kérdéseket és álltak oda olyan kényes témák mellé is, mint az, hogy mennyi gyermek veszik el évente az országban. A legújabb megjelenés az eddiginél jóval közelebb engedi a hallgatókat, mint amit a csapattól eddig megszokhattunk, Fluor részéről egyfajta vallomásként is értelmezhetünk sorokat.


Kétfajta formában érhető el a dal, az egyik a teljes zenekaros verzió, a másik pedig a picivel visszafogottabb, rádiós forma.

 

Grandiózus, nagyzenekari körítés, illetve érett mondanivaló egyvelege az "Az utolsó hibám", amely mindezek ellenére sem lett egy szomorú dal, jóval inkább amolyan ballada a kijárt úton elkövetett-bekövetkezett hibákról, ballépésekről. Talán soha nincs utolsó, csak emlékezetes hibák, amelyekből viszont tanulhatunk a jövőre nézve.

 

A szimfonikus zenekar csak növeli a dal mélységét, bár már pusztán a szöveget tekintve is világosan érezhető: Valódi érzések és élettapasztalat van mögötte, hiszen ezek nélkül elég nehéz vállalni a hibákat is és felnőttként az elmenekülés helyett szembenézni azokkal. A megjelenéshez - mint mindig - videó is érkezik, amit a dal stúdiófelvételén rögzítettek.

 

 

wh 700x.jpg

 

 

 Aki élőben is szeretné meghallgatni, min is dolgozott Fluor és Diaz a temérdek nyári koncert és fesztivál mellett, az megteheti a Wellhello – PowerSzimfonik koncerten, szeptember 8-án a Budapest Parkban. Az "Az utolsó hibám" is ott fog elhangzani élőben első alkalommal nagyzenekari köntösben. Igazán különleges eseménynek és élménynek nézhetünk elébe nyár végén, amelynek felvezetője a mai megjelenés.

 

Mi lesz a folytatás? Nem kell sokat várni és a WH kollektíva ismét meglepi közönségét egy friss sikerdallal, avagy egy újabb nagy durranással, hogy ne csak a hibáinkon gondolkozzunk.

 

A rádió verzió meghallgatása: https://supermanagement.hu/dalok/wellhello/az-utols-hibm-rdi-verzi