zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Augusztus 14-től kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 209. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, koncertbeszámolóval.

 

209_550x.jpg

 

Így nyár közepén a zenekarok fesztiváloznak, a zenekedvelők fesztiválokra járnak, a szerencsések nyaralnak, és van, aki várja, hogy nyaralhasson. Nagyjából mindenki nyári üzemmódban működik… Ettől függetlenül mi dolgozunk, és ajánljuk nektek a Zenész Magazin legújabb számát.

 

Aktuális számunkban három interjút is találtok, a Honeybeast dalszerző-gitárosával, Bencsik-Kovács Zoltánnal készült beszélgetést külön a figyelmetekbe ajánljuk, de interjút olvashattok a Follow The Flow tagjaival és Delov Jávorral a Random Trip egyik alapítójával.

 

A technikai hírek mellett tesztet olvashattok a Line 6 POD HD500X multieffektről és az Ibanez AVC-9 OPN Artwood Vintage akusztikus gitárról. Ismét találtok koncertkritikát is a lapban, kollégáink a Quincy Jones 85 koncerten jártak.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.