zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A fiatal énekes-dalszerzőnő legújabb videója a Steal Away c. dalához készült, melynek különlegessége, hogy Márta Amarilla, azaz Amiizmus grafikái kelnek benne életre. A felvétel Claudia második, Fire c. nagylemezén hallható.

 

 

 

 

A Steal Away a harmadik single Claudia második nagylemezéről: megelőzte a nők társadalmi helyzetét tárgyaló Perfect, mely egyben az előadó első videoklipje is volt, és ezt követte a genfi éjszakában forgatott, két nyelven is megjelent Ma éjjel/Tonight. A tavaszi megjelenésű Tonight és az aktuális videó közötti hiátust – mely során Claudia többek között egy koncertturnén vett részt az Egyesült Királyságban – pedig egy élő, akusztikus felvétel töltötte ki, mely a Mona Lisa c. szerzeményéhez készült.

 

Amarilla már több hazai előadónak készített grafikákat, többek között bátyjának, ByeAlex-nek és Kállay Saunders Andrásnak is. A tehetséges képzőművész több éve Londonban él, s a grafikák, digitális festmények készítése mellett ruhákra is fest kézzel, egyik illusztrált kabátját viseli Claudia a Ma éjjel/Tonight videóban. Ezen kívül a Fire borítóját is Amarilla tervezte.

 

 

Claudia_Photo-4_400x.jpg

 

 

„Nagyon közel áll hozzám Amarilla egyedi és kifejező stílusa, ezért megkértem, rajzolja meg, milyen érzéseket váltottak ki benne a lemez dalai. Az így keletkezett rajzokból született a mostani videó, mely csak egy részlete az eredetileg fél órás animációnak” - meséli Claudia.

 

Fotó: Bognár Bogi Photography

Grafika: Amiizmus

 

https://www.claudiaballa.com/