zenesz_logo.png



Hazánk egyik legtehetségesebb, dallamos rockzenét játszó fiatal együttese új klipjéhez szó szerint felépített egy saját tengerpartot. A „Koktél” már a készülő új album első dala – elengedhetetlen a nyári lazuláshoz!

 

KB 700x.jpg

 

 

„A Koktél! egy abszolút nyári hangulatú dal, így stílusban egy hozzáidomuló klipet forgattunk. A klip alapkoncepciója a "trash" hatás volt, melyet mind a képi / vizuális világ, mind a kellékek, illetve maga a forgatókönyv is tükröz. Ezt még megfűszereztük egy kis retro hangulattal. Ilyennek álmodtuk meg a mi kis tengerpartunkat, melyet saját kezűleg építettünk fel az egyikőnk kertjében. Maga a forgatás élménye is olyan volt, mint amilyennek a klipet elképzeltük: könnyed és természetes, jól éreztük magunkat! Reméljük, sok ember szívébe belopja magát!” – összegzi Balla Balázs énekes. A klip rendezője, operatőre és vágója egyben Peter John Kiss.

 

 

 

 

A fiatal és tehetséges Koalabell zenekarra számos tehetségkutatón felfigyeltek. Elsők lettek a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón, melynek köszönhetően szerepelhettek a 2014-es Budapesti Music Expón. 2015-ben az NKA - Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot. Tavaly tavasszal jelent meg első albumuk „42” címmel, melyről a Szabad ég című dalt ajánljuk figyelmetekbe.

 

 

 

 

 

Koalabell Facebook: https://www.facebook.com/koalabellband/