zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Augusztus 3-án a Budapest Parkban zenél napjaink egyik legizgalmasabb hazai csapata, az Anna and the Barbies.

 

AATB 700x.jpg

 

 

A mindig extravagáns öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni, csak zenélni fog, semmi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus, 100% jelenlét. 

 

Mindez egy parányi különlegességgel fűszerezve: Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával pár nótában: olyan AATB szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk – de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.

 

Új vizuállal, minimál dizájnig csupaszított fénytechnikával és plusz LED falakkal válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.

 

 „A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen állarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat”– tette hozzá Anna.

 

El tudjátok képzelni például ezt a merész nyári kedvencet lecsupaszítva? A Parkban meglátjátok. 

 

 

 

 

 

A legutóbbi, Utópia című AATB lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be most hazaviheti majd. Az estét Apey, azaz Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.

 

Jegyek: 

https://www.budapestpark.hu/event/annaandthebarbies-20180803

 

FB esemény:

https://www.facebook.com/events/825226757663271/