zenesz_logo.png



Jelentős átalakulás történt a 'Cosmos Calling' februári lemezbemutatója óta kissé csendbe burkolózó Ozone Mama legénységében. Szeleczki Dáviddal és Lukács Lászlóval a fedélzeten folytatják…

ozone_mama_profile_2018_700x.jpg

 

 

Fotó: Debreczi János Gergely

 

 

A banda oszlopos tagjának számító Székely Mártont a közelmúltban Szeleczki Dávid (Jaggers) váltotta a fronton, a billentyűs hangszereken 2016. óta vendégként közreműködő Lukács László (maj'beszélünk) pedig állandó tagként folytatja a zenekarban.

 

Az ötösfogattá bővült Ozone Mama Gábor András dalszerző-gitáros vezényletével bőven behozza az idei kilométerhiányt, hiszen a srácok az év második felében nem kevesebb, mint kilenc országon vágtatnak keresztül. A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával megvalósuló európai lemezbemutató turné legtávolabbi helyszínei Svédország és Spanyolország, utóbbiban 12 várost hódítanak majd meg a rockerek.

 

Dávid első ízben július 7-én mutatkozik be Szolnokon, a budapesti közönség pedig augusztus 1-én, a Barba Negra Track-ben hallhatja majd az új felállást. Addig is nézzetek bele a próbatermi munkálatokba!

 

 

[ozone mama]

 

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/226349004843913/

Ozone Mama Facebook: https://www.facebook.com/ozonemamaband/