zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A maszkos tesók ismét lecsapnak! Ezúttal Majka – Mindenki táncol /90’/ című tavalyi bombája robban még nagyobbat Majka X Ramen Brothers – „90-es RAVE-ek (Mindenki táncol)” változatában, avagy hogyan hangzanak a kilencvenes évek napjaink zenei köntösében. Biztonsági öveket becsatolni!

 

RB 700x.jpg

 

 

2 titokzatos – a zenei életben már bizonyított – szereplő rejtőzik az álarcok mögött. A Ramen rajongó DJ/producer páros boszorkánykonyhájában, titokban főzi ki a party-kompatibilis, tánczenei megjelenéseit. Amennyiben hiányoltad a klubzenék és a rádióslágerek origóján mozgó grandiózus show-ba csomagolt produkciókat, neked szól a Ramen Brothers!

 

 

 

 

Míg az eredeti verzió Majka időutazása a múltba, az új változat, ezt kifordítva megmutatja, miként szólnak a 90-es évek napjainkban. Igazi stílus kavalkád és tempó hullámvasút a megjelenés, amiben egyaránt megfér a Trap, Dance, Hiphop, és a 90-es évek tempós “Rave” kikacsintásai. A nótát hallgatva, körről körre más tempóban és irányzatban találjuk magunkat eszeveszett csápolás közepette. Természetesen a fenti hangulathoz passzoló “party” videó is érkezett a ’90-es RAVE-ek (Mindenki táncol) remixhez.

 

A dal nem csak a klubok, fesztiválok és a DJ-k számára lesz népszerű, hiszen a rádiók tánczenei műsoraiban is abszolút megállja a helyét. Aki élőben is elcsípné a Ramen Brothers duót, az július 7-én a Balaton Sound nagyszínpadán, többek közt, Timmy Trumpet és David Guetta társaságában, illetve a Campus Fesztiválon is megteheti. A srácok showja nagyot fog szólni!

 

Ramen Brothers: Facebook