zenesz_logo.png



Már kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 208. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, részletes beszámolóval a Frankfurti Musikmesséről.

 

1 oldal 550x.jpg

 

Aktuális lapszámunkban hat oldalt szenteltünk az idei Musikmesse kiállításnak. Mindenről lehetetlen beszámolni, így egy szubjektív tudósítást és egy dob-centrikus írást olvashattok Frankfurtról.

 

Stúdiótechnikával foglalkozó olvasóinknak ajánljuk a Warm Audio professzionális kompresszorokról szóló tesztünket, de gitárszakértőnk, Borbély Tomi is jelentkezett egy írással, méghozzá egy különleges Fender Telecasterről.

 

Interjút készítettünk a Cloud 9+ zenekarral és az extreme groove metalt képviselő Omega Diatribe alapító gitárosával, Hájer Gergővel, de bepillantunk a hazai tribute zenekarok világába is.

 

Több új Yamaha keyboardot is bemutatunk, de szó esik két különböző kategóriájú, otthoni stúdiókba alkalmas audio interfészről, valamint a Line 6 új aktív gitárládájáról, a Powercab 112-ről is. Természetesen nem maradhatnak el az új lemezeket bemutató hírek sem, mint ahogyan olvashattok a Blackstar új basszus erősítő sorozatáról is.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.