zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Június 15-én évadzáró koncert a Budapest Jazz Clubban, fellép Luiza Zan, Gyárfás István és a Sárik Péter Trió.

 

SĂĄrik.jpg

 

 

A román LUIZA ZAN nem csak a mi Kelet-Közép Európánk, de egész Európa egyik legérdekesebb, legeredetibb jazz énekesnője. Luiza a jazz, a funk, a rhythm&blues, a hip hop, valamint a bossa nova vonzó és egyéni ötvözetét produkálja. 2004-ben különdíjat kapott a Montreux-i Jazz Fesztivál énekes versenyén, a rákövetkező évben pedig második helyezést ért el. Hat éve hatalmas sikerrel lépett fel a BJC londoni testvér klubjában, a legendás 606-ban. Tavaly pedig nálunk, a BJC-ben őrült meg érte a közönség.

 

Két élvonalbeli magyar zenész, a gitáros GYÁRFÁS ISTVÁN és a zongorista SÁRIK PÉTER egyre gyakrabban játszik Luizával, olyannyira, hogy most közös albumot készítettek Gyárfás István és a Sárik Péter Trió részvételével. Az utóbbi kiváló formáció másik két tagja a bőgős OLÁH ZOLTÁN és a dobos GÁLFI ATTILA. Vétek lenne elmulasztani ezt a kiugróan tehetséges énekesnőt és nagyszerű társait.

 

 

 

 

 

Belépőjegy: 2000 forint

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1600 forint

Időpont: 2018. június 15. – 20:30
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.