zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Auguszt Bárió az Ad studio (Páratlan páros, Nyári eső, Álmaimban Amerika) énekes - zeneszerzője a CSAK című vadonatúj dalával jelentkezik, ami előfutára az ősszel megjelenő új Bárió albumnak.

 

 

Bárió az utóbbi években is alkotott, hiszen 2016-ban a Színes Pillangókat jelentette meg, majd 2018 elején a Fekete ég című dallal rukkolt elő, de koncertezik, fellép szólóban és az Ad studioval is, rendszeres résztvevői a retro fesztiváloknak szerte az országban.

 

A Csak című dal érdekessége, hogy a film demóját egy Hollywoodi filmsorozathoz készítette Bárió, ami viszont sokkal inkább egy akusztikus változat volt Johnny Cash stílusában. A sorozathoz végül más zenét választottak, de Bárió demóját több barátjának is elküldte és a pozitív visszajelzések után úgy gondolta, hogy egy mai, friss hangszereléssel az új albumán is ott a helye a dalnak, melyhez rögtön egy remix változat is készült.

 

Az új album idén ősszel várható, hasonló stílusú dalokkal, de addig is sűrűn találkozhatunk Bárióval a nyári fesztiválokon, koncerteken.

 

Facebook: https://www.facebook.com/bario.auguszt