zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A magyar rajongok örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Postmodern-Jukebox-10_700x.jpg

 

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, kiváló a szuperhangulat teremtésben, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája, nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadok egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

 

A Posztmodern stílusával, különleges életérzést és remek hangulat biztosít azok számára, akik világszerte várjak, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, koncerteket, videókat.

 

 

Postmodern 2018_450x.jpg

 

 

 

A csapat YouTube videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a MileyCyrus által énekelt WeCan’t Stop, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta (több mint 37 millióan látták). A többszörös Grammy-díjas Lorde sikere, a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

 

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét. Újságokban, tévé műsorokban, rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak. A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2 féle VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat.

 

 

 

 

 

Jegyek és VIP jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában

 

Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandban részt venni, az megteheti 2018. május 17-én este 8 órától a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

2018. május 17. este 8 óra

Papp László Budapest Sportaréna