zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Március 30-án jelent meg a szombathelyi Memphis Belle zenekar második nagylemeze, Most vagy soha címmel. Vadonatúj saját dalok, végre magyarul!

MB 700x.jpg

 

 

A Memphis Belle eddigi, főleg angol nyelvű dalai után már sejteni lehetett, hogy az új album magyarul fog megjelenni, ahogy azt a már korábban kiadott kislemezek is sejtették. A most megjelent nagylemez címadó dala Molnár Tamás (Jetlag, ex-Anti Fitnes Club) dalszövegíró nevéhez fűződik, de a lemezen sok izgalmas projekt is megvalósult.

 

A zenekar dalai már angolul is nagyon népszerűek voltak a koncertjeiken, de magyar nyelven talán még jobban belopják majd magukat a közönség szívébe. 

 

Eddig megjelent dalok magyar szöveggel:

Bőröndbe zárt világ,

YouTube - Egy nap videoklip

 

A Molnár Tamással közös munka első gyümölcse, a címadó dal már december óta hallható a rádiókban. Tempós, sodró lendületű zene, ami megint megmutat egy kis darabot a Memphis Belle érzelemgazdag és magával ragadó világából.  A Most vagy soha címmel megjelent új albumba a csapat rengeteg energiát fektetett, így nem túlzás azt állítani, hogy nem csak a címében hordozza a sorsdöntő kérdést, hanem a zenekar egészére nézve is. Úgy tűnik, a Memphis Belle végre megtalálta a saját világát, amit hatalmas lelkesedéssel szeretne az új CD-n és koncertjeiken átadni rajongóiknak.   A lemez megjelenését természetesen egy új klippel koronázta meg a csapat.

 

 

 

 

 

Timi és a fiúk ez alkalommal sem szakadtak el az utazás témájától, ami nagyon közel áll a zenekar világához, hiszen az utazás közben szerzett élmények, érzések, kavargó emlékek és kellemes rockos dallamok alkotják az előző lemezen már megismert Memphis Belle hangulatot. Nincs más hátra, mint előre, jöhetnek a lemezbemutató koncertek, ahol hamarosan élőben is meghallgathatjuk a dalokat. A dátumok hamarosan elérhetőek lesznek a zenekar koncertnaptárában és Facebook oldalán.

 

 

 

front4_500x500.jpg

 

 

A dalok már elérhetőek az ismert digitális áruházakban is!

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/most-vagy-soha/1364042778…
Spotify: https://open.spotify.com/album/2s1RywKbDc0gqJOSJW0fpB…
Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/59850392
Amazon: http://a.co/gv2SlhY
Tidal: https://tidal.com/album/86458335
Google Play: https://play.google.com…/alb…/Memphis_Belle_Most_Vagy_Soha…