zenesz_logo.png



Az Agárdi Popstrandon augusztus 11-én sztárelőadókkal a pop- és soul zenéé, valamint a táncé lesz a főszerep!

 

Zoltan_18_500x.jpg

 


Zoltán Erika 1986-ban vált népszerű énekesnővé, a Szerelemre születtem című dalával. Ritkán vállal élő koncertet, de augusztus 11-én, nagyszabású koncerttel tiszteli meg, az Agárdi Popstrand közönségét. Az est másik élő produkciója, a Senso Magico koncertje lesz, akik tavaly a Várkert Bazárban ünnepelték fennállásuk 10. évfordulóját. Előadásuk egyúttal Rota Francesco SOUL History című rádióműsorának koncert változata, melynek vendégművésze Karácsony János, közreműködik a Metronome Soul Horns.

 

"A legendás Kertészeti Egyetem Klubja, a 70-es évek elején LGT Klubként is működött! Felejthetetlen zenei értékekben volt részünk, az élményeink elvehetetlenek! James 1974-től évtizedekig, biztos zenei és emberi pont volt az LGT-ben. Karácsony Jánosra koncert rendezőként, így emlékszem: szerénység, halk szavúság és fedhetetlen erkölcs. Nagy sztár, szerző, előadóművész és jó ember!" - meséli Trubók János

 

Az Annimal Cannibals és Krisz Rudolf műsora, várhatóan fokozni fogja az est hangulatát.

 

Jegyárak


Állójegy:

3000Ft (koncert napján, a helyszínen)
2800Ft (elővételben, a koncert előtti napig)

Ülőjegy:

4000Ft (koncert napján, a helyszínen)
3800Ft (elővételben, a koncert előtti napig)

 

Kapunyitás: 17:30

17:30-19:00 csülkös bableves parti, italakciókkal

A KONCERT UTÁN DANCE BEACH A VÍZPARTON, MINDEN KOROSZTÁLYNAK!

 

Elővételben csak a teljes árú jegyeket lehet megvásárolni a koncert előtti napig az Eventim.hu (www.eventim.hu), a JEGY.HU (www.jegy.hu) és a TICKETPORTAL (www.ticketportal.hu) jegyirodáiban.