zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Belau első lemeze tavaly jelent meg, The Odyssey címmel, és Fonogram-díjat kapott az év elektronikus zenei albuma kategóriában. A zenekar amerikai turnéja után az A38 Hajón mutatja be vadonatúj dalait.

belau 700x.jpg

 

 

A Belau kezdetben szóló projektként, később duóvá bővülve körülbelül egy éve tűnt fel a magyar zenei palettán. A frissnek mondható projekt által megzenésített világában az elvágyódás és a reményteli hangulat találkozik aktuális elektronikus zenei alapokkal. A céljuk, hogy gondolatban olyan áhított helyekre kalauzolják hallgatóikat, ahova titkon önmaguk kívánnak eljutni.

 

A Belau közel két év alatt számos sikernek örülhetett: több portálon is bekerültek az év legjobb dalai és klipjei közé, megnyerték a Klipszemle különdíját, a BBC Radio 1 is leadta egyik dalukat, valamint megnyerték a Fonogram-díjat az év elektronikus zenei albuma kategóriában. A fiatal formáció másfél év alatt több, mint 100 koncertet adott a legnagyobb hazai fesztiválokon és klubokban, valamint 16 különböző országban. Legutóbb a világ egyik legjelentősebb zeneipari eseményén, az austini SXSW Fesztiválon képviselték Magyarországot, áprilisban, pedig folytatják az európai turnéjukat.

 

 

 

 

A második Belau lemez előreláthatólag ősszel lát napvilágot, az új dalok egy különleges utazást zenésítenek meg a karibi térségében, ezt a világot szeretné a formáció még inkább átadni azoknak, akik elmennek a koncertjeikre. A zenekar tavasszal folytatja külföldi turnéját, előtte azonban, április 2-án az A38 Hajón mutatja be a legfrissebb dalait.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/183173842433229/

Belau - Redefine: https://www.youtube.com/watch?v=-YM2qj2c1U0

 

https://www.facebook.com/belaumusic

Belau - The Odyssey

Belau - Island of Promise feat. Hegyi Dóri

Belau - You and i feat. Szécsi Böbe

Belau - Wicked feat. Antonia Vai

BELAU LIVE