zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Holnaptól már kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 207. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, zenész portrékkal, lemez hírekkel.

 

zm 207_550x713.jpg

Azt hiszem, már nem is kellene szóbahozni, hogy a 200. szám óta a Zenész Magazin megújult külsővel, nagyobb terjedelemben, több teszttel, koncerttudósításokkal ugyanakkor változatlanul 595 forintos áron kerül a hírlapárusokhoz.

 

Az aktuális 207. szám – ahogy azt a szerkesztői jegyzetben is írjuk – pont két rangos zeneipari kiállítás között jelenik meg, gondolunk itt a téli NAMM Show-ra és az április Frankfurti Musikmessére. Ennek jegyében számos olyan újdonságot mutatunk be, ami az amerikai NAMM Show-n debütált. Interjút készítettünk a Group ’n’ Swing zenekarral és Malek Andreával, valamint a Zeneszöveg.hu igazgatójával, abból az alkalomból, hogy megújult azt ország leglátogatottabb zenei portálja.

 

Tesztet olvashattok a Fender American Pro Stratocaster HH Shawbucker gitárról és Kirk Hammett cége által gyártott KHDK Ghoul Jr Tube Screamer-jellegű overdive pedálról.

 

Bemutatjuk az új Kurzweil SP1 színpadi zongorát és a Yamaha PSR-S975 és S775 szintetizátorokat, valamint a Yamaha TRBX basszus sorozatát. Aki inkább a lazább, bulvárosabb témákat kedveli, az is talál olvasnivalót a lapban: két oldalon keresztül mutatjuk be a 2017-ben legtöbbet kereső koncertbandákat, előadókat.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.