zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk a debreceni Emma Undressed zenekar legújabb klipjét!

 

EU 700x.jpg

 

 

Az Emma Undressed zenekar 2014 szeptemberében alakult, stílusukat leginkább a „csajénekes pop-metal” kifejezéssel lehetne körülírni. Már az első évben elég komoly sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent az első albumuk, és megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, ősszel elkészült az első hivatalos klipjük.

 

2016 februárjában kiadtak egy 3 számos kislemezt magyar nyelven, illetve az egyik számhoz videoklip is készült, és ebben az évben is több fesztiválon is koncerteztek.

 

2017 elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultak a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon. Az itt nyújtott teljesítményük alapján bekerültek a nyári döntőbe. Ezt követően megnyerték az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek  köszönhetően bekerültek a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe.

 

 

 

 

„Az alapvető koncepció az volt, hogy a legutóbbi klipünkhöz képest valami könnyebbel jöjjünk ki, inkább egy imidzsklippel, de azért pár snitt erejéig tudjunk belecsempészni valami mélyebb mondanivalót is. A szöveghez kapcsolódóan jött helyszínötletnek a könyvtár és a mondanivaló: a világ kiüresedett, de a tudás felszabadíthat” – meséli Docs Gábor dobos.


Majd így folytatta: „A helyszínért hatalmas köszönet a debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár vezetőségének és munkatársainak, akik rendkívül támogatóan fogadták az ötletet, és minden ellenszolgáltatás nélkül rendelkezésünkre bocsátották az Újkerti Fiókkönyvtárat munkaidő után.”

 

A videót ezúttal is a Rózsa Produktum készítette (https://www.facebook.com/rozsaproduktum), akikkel korábban kétszer is dolgoztak már együtt (Már ne várj: https://youtu.be/LOHzMTcsiqk, Mirror: https://youtu.be/jdiOKlbaQas).

 

https://www.facebook.com/EmmaUndressedOfficial/