zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Gereben Zita harmadik nagylemeze „Az én fesztiválom” címmel jelent meg tavaly novemberben. Az énekesnő és zenekara az új album anyagát – néhány régebbi dallal kiegészítve – legközelebb március 14-én a Budapest Jazz Clubban adja elő.

 

GZ 500x500.jpg

 

 

Gereben Zita harmadik nagylemeze „Az én fesztiválom” címet kapta, nem véletlenül: az énekesnő új anyagával fesztiválozni hívja közönségét. Az albumon Zita és zenekara bátran keveri az akusztikus hangzást az elektronikus tánczenével, a jazzel, az R'n'B-vel és a funkkal, melynek eredményeként izgalmas popzenét kapunk. 

 

A dalok sokszínűsége azonban egységes stílust tükröz, amely kifinomultan elegyedik a Zitára eddig is jellemző sajátos dallamvilággal. „Nekem is egy nagy kaland volt, ahogy kipróbálhattam magam a dalokban, játszhattam a hangszíneimmel és az éneklésem intenzitásával. Úgy érzem, mindegyik műfajban sikerült megtalálni azt a dolgot, ami igazán én vagyok, és ami eddig is meghatározta a zenémet. Bízom benne, hogy ezekkel a számokkal a különböző műfajú zenék iránti nyitottságot a hallgatóknak is sikerül átadnom” – meséli Zita.

 

 

 

 

A zenei sokszínűségnek köszönhetően – ahogy egy fesztivál színpadain –, úgy a március 14-i koncerten is mindenki megtalálhatja a kedvére való műfajt. 

 

A zenekar tagjai: Gereben Zita – ének, Bécsy Bence – gitár, Horváth „Tojás" Gábor – zongora, Bata István – basszusgitár, Gálfi Attila – dob  

 

Gereben Zita koncert
Időpont: 2018. március 14. – 20 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/922525571248685/

További információ, jegyek: https://www.bjc.hu/programok/eloado/gereben-zita-quintet/

 

- Fotó: Tokaji Balázs -