zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A modern metal műfajában tevékenykedő szegedi HANDOUT zenekar Off The Beaten Path című nagylemezének Reanimate című számához készített klipet.

 

 

 

 

A videoklip azt a mindennapi harcot mutatja be, amit nap, mint nap megvívunk életünk során. A zenekar véleménye szerint egyre többen menekülnek el a problémák elől, pedig csak úgy tudjuk legyőzni azokat, ha szembenézünk velük. Ezt a harcot elismert MMA harcosok segítségével mutatták be, Makai Renátó és Stétz Dani vállalták a főszerepet a klipben, a forgatás helyszíne a szegedi Városi Sportcsarnok volt. Az tény, hogy a szám hangulatához és mondanivalójához keresve sem találhattak volna jobb környezetet és szereplőket.

 

 

 

handout 700x.jpg

 

 

 

„A ketreccel magát az élet szürke napjait szimbolizáljuk, hogy a nagyobb pofonok, mélyebb fájdalmak után egyszerűen képesek, vagyunk-e egy páli fordulattal kiütni a negatív hullámokat és megtalálni a nyitott ajtót, sebeinket büszkén viselve eltávozni a rideg, vérfoltos ketrecből.”


A HANDOUT 2013-ban alakult, néhány tagcsere és több EP után 2017-ben vették fel Off The Beaten Path albumukat, melyről tavaly áprilisban az Encounter című kompozíció egy videoklip kíséretében debütált, a teljes album 2017. júniusában készült el. A banda fellépett a 2017-es SZIN fesztiválon, ahol osztatlan sikert arattak, emellett koncerteztek számos hazai városban és Szerbiában is.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/handoutband

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/c/handout