zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
„Megjött a Fireshaper! Nyomjuk meg ezt a nyarat, ha már a tavasz kimaradt” – második dalával jelentkezett a YEWO zenekar.

blog_54_20200617092347_SSQCm 700x.jpg

 

 

„Ez a videoklip inkább egy official audio, amire jó magyar szó nincs is még. Azt találtam ki, hogy mi lenne, ha még érdekesebbé tennénk ezt az amúgy is remek dalt, már a megjelenés napján. A hallgató/néző részese lehet annak az élménynek, amikor a zenekar először hallgatja meg saját dalát a stúdióban, véglegesre keverve, masterelve. Hónapokig csinosítgattuk közösen a Fireshapert, mire megkapta végső formáját, de miután a zenészek megtették a maguk részét, nekem a hangmérnöknek kell belőle egy mindenki számára élvezhető egészet gyúrjak” – meséli Tóth Péter a videó ötletgazdája.

 

 A YEWO zenészei pedig így nyilatkoztak új dalukról: „A Fire Shaper a tökéletes love song megírásának kísérlete. Olyan emberről szól, akinek sok barátnője volt az életében, és mindig elhitette magával, hogy nagyon szerelmes, és mivel egyetlen kapcsolat sem tökéletes, elégedett azzal, amelyben van. Egészen addig a napig, amikor találkozik azzal, akivel valójában lennie kellene. Ekkor rájön, hogy létezik olyan lány, akit csak neki szántak, és létezik feltétel nélküli szeretet is. Végül megérti, hogy nem igazán szerette korábbi partnereit, annak ellenére, hogy őszintén hitte, és az igaz szeretet csak egyszer érezhető életben, és csak az adott emberrel. Ezt az érzést próbáltuk közölni a dal végén lévő boldog kavalkáddal. Ez a dal természetesen sokkal pozitívabb, mint az előző, a Pink Cage, ami egy nagyon komoly témával foglalkozott. Azt szeretnénk, hogy ez a dal reményt nyújtson mindazoknak, akik még nem találták meg az igaz szerelmet, és visszaigazolást ad azoknak, akikkel ez már megtörtént.”

 

A dal meghallgatható a YouTube-on, illetve az összes zenei portálon:

 

Spotify: https://bit.ly/yewo_spotify

AppleMusic: https://bit.ly/yewo_applemusic

Deezer: https://bit.ly/yewo_deezer

GooglePlay: https://bit.ly/yewo_googleplay

Instagram: https://bit.ly/yewo_insta

Facebook: https://bit.ly/yewo_fb