zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Március 17-én, szombaton 20 órakor a Studio 11 Ensemble és Majsai Gábor koncertjére kerül sor a Budapest Jazz Clubban.

 

m1012_700x.jpg

 

 

A jól ismert zenekar Studio 11 Evenings címmel indított nagy sikerű sorozatot a BJC-ben. A kéthavi koncertek alkalmával egy-egy kimagasló énekes vagy hangszeres szólista csatlakozik a formációhoz. A tematikus esteken ikonikus elődök szerzeményeit szólaltatják meg. Jaco Pastorius, a Weather Report, Michael Franks és a Brecker Brothers csak néhány a Studio 11 és persze a közönség kedvencei közül.

 

Ezen az estén az egyik legnépszerűbb hazai férfiénekes, Majsai Gábor csatlakozik a nagyzenekarhoz, aki az első részben standard dalokat énekel, de nem maradhatnak ki az ismert és népszerű Majsai számok sem, ezekre a koncert második részében kerül sor.

 

 

m1400_700.jpg

 

 

Studio 11 Ensemble

 

Rátonyi Róbert – zongora, Barbinek Gábor – harsona, Boegán Péter – dob, Csejtei Ákos – szaxofon, fuvola, Ducsai Szabolcs – trombita, Gátos Iván – billentyűk, Kalmus Pál – szaxofon, klarinét, fuvola, Magyar Ferenc – trombita, Nagy Balázs – szaxofon, klarinét, Takács Donát – basszusgitár, Tóth Gyula – gitár, Zsoldos Béla – vibrafon, ütőhangszerek

 

 

 

m1305_700x.jpg

 

 

Sztárvendég: Majsai Gábor – ének

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel ezen az estén nem lesznek asztalok a koncertteremben. Kedvezményes kuponokat, ajándék jegyeket, és ingyenes belépésre jogosító zeneiskolai diákigazolványokat erre a programra nem fogadnak el.

 

 

Időpont: 2018.03.17. szombat 20:00 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7
Telefon: +36 1 798 7289

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jegyárak: 2200 / 1800 HUF (teljes árú / diák és nyugdíjas)

 

https://www.bjc.hu/programok/eloado/studio-11-ensemble-feat-majsai-gabor/

 

- Fotók: Sós Gábor -