zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
YOULÏ március 8-án a Kuplungban tartja lemezbemutató koncertjét, ami egyben az év legcsajosabb bulija lesz!

 

YOULI-lemezbememutatĂł-700x.jpg

 

 

A YOULÏ korántsem egy megszokott zenekar. A megalakulás után szinte azonnal elindult a koncertdömping, a formáció a fővárosi klubokat és a vidéki nagyvárosokat is meghódította. A „Holdutazás” című daluk állandó szereplője a Petőfi Rádió lejátszási listáinak. A gyönyörű énekesnő, Horányi Juli március 8-án a Kuplungban nem a megszokott módon lép színpadra fantasztikus zenész társaival Bubnó Lőrinccel, Weisz Nándival és Gátos Bálinttal együtt.

 

A koncert nemcsak egy klasszikus lemezbemutató lesz, hanem egy különleges VJ szettel feltunningolt, fergeteges csajos buli. Ha csajos buli, akkor nem maradhatnak el a legjobb csajok sem! A koncert után vár még egy laza ugrálás, amiről Dj Nara gondoskodik. Mellette az est vendége lesz és a színpadon elvarázsol majd mindenkit izgalmas stílusával a Babé Sila, az r'n'b úttörő amazonja Stahl Barbi. YOULÏ vendége lesz még BOGGIE is, akinek „Parfüm” című klipjét 10 millióan látták nem csak hazánkban, hanem szerte a világon, valamint 2015-ben „Wars for Nothing” dalával ő képviselte az országot az Eurovíziós dalfesztiválon.

 

Az együttes további meglepetésekkel készül, melyekre március 8-án fény derül. Sok szuper csaj egy helyen, egy felejthetetlen este! Szedjétek össze a régi barátokat, ismerősöket és bulizzunk együtt! 

 

 

YOULÏ lemezbemutató koncert

 

Helyszín: Kuplung

Időpont: 2018. március 8., 19:00–23:00

 

Jegyek: https://tixa.hu/kuplung_0308_youli

Jegyárak:

Earlybird: 1000 Ft

Elővét: 1400 Ft

A helyszínen: 1800 Ft

Pénztárnyitás: 19:00

 

Facebook esemény: https://business.facebook.com/events/164728417479093/