zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Dolák-Saly Róbert új dala a rap, a pop-rock és a thrash metal, valamint a nők, a múló idő és az őrület határán, már a digitális platformokon is elérhető!

pic_1435.jpg

 

 

"A rohanó évekkel nem kéne törődnöm, / tükörbe nézek, és nagyon kell röhögnöm"

 

 

A hazai abszurd humor legjelentősebb képviselőjének, a L’art pour l’art Társulatnak alapító tagja, legendás karakterek (Boborján, Anti bácsi, Naftalin Ernő, Leopold) megálmodója, író, költő, színész, zenész, több, mint négy évtizede alkot.

 

Új dala, a King Kong az idő múlásáról szól, tipikus Dolák-Salys stílusban: eredeti szövegfordulatokkal, ironikus hangvétellel, saját magán élcelődve, soha el nem múló jókedvvel. Teszi mindezt úgy, hogy a zeneileg és szövegileg is igényes dal populáris marad, s mosolyt csal az arcunkra. A három stílus: a rap-jellegű, a dallamos és a kemény zenei részek mesteri módon kapcsolódva, Dandó Zoltán kiváló hangszerelésével együtt teszik változatossá a szerzeményt.

 

A klip elején a „gorillát” megtestesítő énekest a Fővárosi Állat- és Növénykert sajtószóvivője, Hanga Zoltán vezeti a kamerák elé, ahol az RTL Klub riportere, Barabás Évi készít vele egy rövid, szellemes interjút. A szerző – a dal szövegét meghazudtoló – fiatalos előadását már eddig is számtalan pozitív kommenttel és like-kal jutalmazta a közönség.

 

Az egész évben turnézó Dolák-Saly Róbert friss szerzeménye itt hallgatható, és az élmény teljessé tétele érdekében a klip megtekintése erősen  javallott!

 

 

 

 

 

„Játszom a vén majmok orosz rulettjét,

Nem mindig váltom ki a doki receptjét.

Nem vagyok százas, de hatvanas, az igen,

A csajokért most is megdobban a szívem.”

 

 

FB: https://www.facebook.com/DolakSaly/?fref=ts

Web: http://dolak.hu

Digitális áruházak, stream itt.

 

Szöveg és szerzői adatok: http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/105012/dolak-saly-robert/king-kong-zeneszoveg.html