zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Elkészült a tapolcai-veszprémi Badison zenekar első saját dalának klipje, ami mind zeneileg, mind képi világát tekintve ütősre sikerült.

 

Badison 700x.jpg

 

 

 

A Badison zenekar 2016-ban alakult. Horváth Ferenc „Frenky” (dob), Fekete István „Pittu” (gitár) és Bella András (basszer) már hosszú ideje egy zenekarban játszottak. A srácok már ismerték Gácsi István „Csicsát” (ének) egy tehetségkutatónak köszönhetően, de lehetőségük még nem adódott a közös munkára! Eddig! Az összhang azonnal megvolt köztük, olyannyira hogy 2017-ben meg is nyerték együtt a Hanghullám tehetségkutató legjobb zenekara díját!

 

A munka azóta sem állt le. Elkészítettek egy 6 dalos EP-t és leforgattak egy profi videoklipet. A dalok magyar nyelvűek melynek szövegeit zömében a kiváló szövegíró Borvári László álmodja meg.

 

 

 

 

A "Harc az álmokért" zenei alapját a zenekar alkotta meg, a felvételért/keverésért/masterért Fekete István (Pittu) felelt, a szöveget a már fentebb említett Borvári László írta, aki többet között a United zenekar szövegírója is volt. A klipet az ImagiCORE készítette Németh Dániel "Kobe" rendezésével. A dal üzenete minden korosztályhoz elérhet, hiszen mindenkinek vannak álmai, céljai az élet bármely területéről is beszélünk. Számunkra a zene a közös álom, amiért harcolunk!

 

 

Zenekar elérhetősége: https://www.facebook.com/BadIsOnOfficial