zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Véget ért az első INTERTON Egyetem Labor képzés, melynek keretében Yamaha digitális keverőpultok gyakorlati oktatásán vettek részt az érdeklődők.

 

int egy 700.jpg

 

 

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a tervezett egy INTERTON Egyetem Labor nap helyett három oktatási napot is tartottak, sajnos azonban így sem volt lehetséges minden regisztrálónak helyet biztosítani a rendezvényen.

 

Az első INTERTON Egyetem Labor oktatást – mindhárom nap – Fekete Gábor „G” tartotta, s az első két nap Robert Jurik, a Yamaha Kereskedelmi Audio Értékesítési képviselője is jelen volt. A résztvevők gyakorlatban szerezhettek mély tudást a Yamaha QL és CL digitális keverőpultokkal, melyekkel különböző feladatokat is végre kellett hajtaniuk. A gyakorlati rész mellett a  Yamaha cég történetéről, illetve a Dante alapú hálózatokról is tanulhattak a résztvevők. A Labor végén a megjelentek a Yamaha által hitelesített bizonyítványokat vehettek át.

 

 

int egy 2_ 700.jpg

 

 

Az INTERTON Egyetem Laborról


Míg az évente megrendezésre kerülő INTERTON Egyetemen az előadások, prezentációk keretében a legfontosabb technológiai újdonságokat, trendeket mutatják be az audiovizuál és fénytechnika világában, addig a 2018-ban debütáló INTERTON Egyetem Labor célja, hogy az ezeken a piacokon elérhető eszközöket és technológiákat a gyakorlatban bemutatva adjon mély tudást, ismeretet. Az INTERTON Egyetem Labor rendezvényen kis létszámú csoportokban vehetnek részt az érdeklődők.

 

 

int egy 3_700.jpg

 

Az újonnan elindított INTERTON Egyetem Labor rendezvény keretében tavasszal és ősszel havonta várják az érdeklődőket! A további részletekről hamarosan többet is elárulunk.


INTERTON Group Facebook