zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Folyamatosan érkeznek a hírek az április 11-14. között megrendezésre kerülő Frankfurti Musikmesse háza tájáról.

 

guitarcamp_600x.jpg

 

 

Musikmesse Guitar Camp – profi gitárosok testközelben


Musikmesse Guitar Camp – a 9.0 Csarnok területén kialakított speciális területen közelről kísérhetjük figyelemmel a négy szekcióra osztott program – ‘Guitar Camp’, ‘Guitar College’, ‘Guitar Academy’ és ‘Guitar Brand Area’ eseményeit.

 

A Blood, Sweat and Tears Box-ban – ami egy intim atmoszférájú hangszigetelt helység – olyan közelről figyelhetjük a világhírű gitárosok játékát, ahogy koncerten soha. A gitárhősök saját eredeti hangszerükön tartanak bemutatót a kiállítás minden napján.  

 

A bemutató után a gitárosok rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják az előadással kapcsolatos kérdéseket, autogramot osztanak és fotózásra is lehetőség van.

 

További információk és fellépők

 

 

 

 

753_Musikmesse_Prolight_Sound_A3E_sm.jpg

 

 

 

The Future of Audio + Music – különleges oktatási konferencia

 

Először a Musikmesse and Prolight + Sound történetében az A3E (Advanced Audio + Application Exchange) a professzionális audio eszközök és zenei technológiák jövőjével foglalkozó szakmai közösség szervezésében izgalmas eseményre kerül sor a két kiállítás alatt.

 

A The Future of Audio + Music programja elsősorban az új audio megoldások fejlesztőinek, zenészeknek, producereknek és hangmérnököknek szól. A konferencia fókuszában a stúdióban, koncerteken alkalmazott valóságkiterjesztő technológiák, érintőképernyős alkalmazások, és a hagyományos hangszerekhez használható applikációk állnak.

 

A Future of Audio + Music Technology konferenciára 2018. április 13-án, pénteken a 'Room Entende'-ben a 4C szinten, a 4-es Csarnokban kerül sor.

 

 

További információk

 

 

 

761_adina-apartment-hotel-frankfurt-neue-oper-studio-room-bedroom-lounge-room-2017.jpg

 

 

Újdonság 2018-ban – speciális szállás csomagajánlatok


A kiállítások, vásárok alkalmával mindig jelentősen megnő az igény a szálláshelyekre, és ilyenkor sajnos nem éppen a legolcsóbbak az árak.  Emiatt a Musikmesse szervezői tárgyalásokat folytattak a Frankfurti Szállodák Szövetségével és ennek eredményeképpen exkluzív szállás csomagajánlatokat tudnak kínálni, már 75 EUR / éjszaka ártól kezdődően, 4 és 5 csillagos szállodákban, gyalogtávra a Kiállítási Központtól.

 

További információk és foglalás

 

 

 

 

 

GINO-NEW-WEB-PHOTOS 600x.jpg

 

 

A Musikmesse első sztárfellépője

 

Megvan az első sztárfellépő Gino Vannelli személyében, aki a Musikmesse Festival Arenában fog koncertezni. Vannellinek, a legendás énekes-dalszerzőnek ez az egyetlen németországi fellépése, amire április 11-én este 7 órakor kerül sor. Látogatók és kiállítók számára a Musikmesse karszalag birtokában a belépés ingyenes.

 

További információk és jegyek

 

A Frankfurti Musikmesse oldala