zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Miközben a „Belédfulladnék” második hónapja a MAHASZ lista legtöbbet játszott magyar dala, megérkezett a legújabb New Level Empire sláger. Az AK26-tal kooperációban született „Nagyon Nagyon” már a megjelenés másnapján a YouTube 2. legnézettebb klipje lett.

NLE kĂŠp koncert 700x.jpg

 

 

A New Level Empire és az AK26 közös dalát egy héttel a premier után már közel félmillióan tekintették meg az interneten. A zenekarnak már korábban is voltak rap kollaborációi, dolgoztak már együtt Ecküvel, Denizzel vagy a Szerencsekirállyal. Az AK26 rap, hip hop formáció hazánk egyik legnépszerűbb csapata, akik sikerüket kizárólag internetes csatornákon és fellépéseiken keresztül érték el. Az NLE-vel közös számuk telitalálatnak bizonyul!

 

„Fellépéseken barátkoztam össze Hiroval és Giajjenno-val. Régen elhatároztuk, hogy csinálunk egy közös dalt. Végül a Nagyon Nagyon volt az, ami passzolt a stílusukhoz” – meséli Newl, az együttes dobosa. A melodikus gitár szolóval felvezetett energikus, tört ütemű dalhoz jól illeszkedik Giajjenno rap betétje; Zola és Hiro hangja pedig remekül kiegészítik egymást. 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/newlevelempire.official/

www.goldrecord.hu