zenesz_logo.png



A ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Ezennel közreadjuk a Cloud 9+ Hide The Pain című dalát, ami a megjelenést követő órákban már megjárta a világsajtót. Remélem nektek is tetszeni fog, jól eltalált dal és klip!

 

cloud 700x.jpg

 

 

Meglepően nagy sikert aratott már az első 48 órában a Cloud 9+ legújabb dala és videója. Nem egész másfél nap alatt túl a 250 ezres nézettségen, számos amerikai és orosz oldal osztotta meg, felkerült a 9gag-re és még számos mém oldalra. És hogy a kiváló dalon felül mi keltette fel ennyire az érdeklődést? Csekk a videót!

 

 

 

 

 

A Cloud 9+ tavaly dobta ki a The Next Step című lemezét, amit egy teltházas koncerten mutattak be az Akvárium Klub NagyHalljában. A Hide The Pain című dalhoz készült elég komoly kisfilmben Arató András – vagy, ahogy szinte minden netező fiatal ismeri Hide The Pain Harold – alakítja a zsarnok főnök elleni irodai lázadás vezetőjét. A keménykezű vezető pedig egy szintén meglehetősen ismert színésznő, Gubík Ági által elevenedik meg, aki határokat átlépve vegzálja az iroda dolgozóit. Egészen szürreális és meglepő módon jelennek meg a zenekar tagjai a jelentekben, de hogy pontosan hogyan, azt nem spoilerezzük el, nézzétek meg a Studio-X által gyártott videót.

 

Nem is lehetne jobb párja a dalnak, mint ez a klip, ugyanis természetesen éppen arról szól, hogyan rejtjük el a mindennapi fájdalmakat és hogyan nyelünk egy nagyot nap, mint nap. Hogy kinek és mikor szakad el a cérna, legyen szó egy zsarnok főnökről vagy parancsolgató párról, az már egyéni toleranciaszint kérdése, de annyi biztos, hogy nem árt néha kiereszteni a gőzt. Ha csak gondolatban is.

 

A srácokat pedig a gyorsabbak márciusban ismét láthatják az Akvárium Klub NagyHalljában, ahol ötödik születésnapjukat ünneplik, azonban nem árt sietni a jegyvásárlással, mert alig maradt néhány az online és offline pénztárakban.

 

Részletekért kattintsatok ide!