zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Figyelmetekbe ajánljuk a szemtelenül fiatal, 17 éves tomboló gimisekből álló, a pop-punk és a post-hardcore határait feszegető The Four Keys zenekart.

 

GyĂśkerek ĂŠs szĂĄrnyak_550x.jpg

 

 

A The Four Keys 2015-ben alakult és lassan 3 éve játszanak kisebb felállásbeli változásokkal. Tagjai azt vallják, hogy Pécs nemcsak az otthonuk, hanem a múzsájuk is. Az alapító tagok vezetéknevének kezdőbetűje nyomán született meg a „4K”, majd egy kis szójátékkal a The Four Keys elnevezés.

 

Pécs összes klubját, romkocsmáját megjárták már, a megyében is játszottak már számos helyen és egyszer Budapesten is volt alkalmuk megmutatni tudásukat egy dalszerzői pályázaton, ahol a 3. helyezést értek el. Az idei nyárra az új számok írása helyett azt a célt tűzték ki, hogy a lehető legtöbb fesztiválra eljussanak az országban, és az ott szerzett élményekből, tapasztalatokból szülessen egy klip, de persze nagylemez is szerepel a terveik között.

 

Diszkográfiájuk eddig 2 kislemezből, azaz 10 számból áll. Az első EP 2016-ban jelent meg "GYÖKEREK ÉS SZÁRNYAK" címmel, illetve tavaly év végén adták ki a "KESERÉDES" című második kislemezüket.

 

 

 

 

 

The Four Keys


Katona Bálint (gitár, hegedű, ének)

Kozmáry Benedek (gitár, vokál)

Tóth Bence (basszusgitár)

Számel Soma (dob)

 

 

 

 

Külön figyelmetekbe ajánljuk az új EP első számát, a Fogócskát, aminek a szövege elgondolkodtató, zenéje slágergyanús...

 

 

 

 

 

"GYÖKEREK ÉS SZÁRNYAK" - EP:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwuejiHULHHw6gpIB5Pqk46oXjmRYO44T

 

"KESERÉDES" - EP:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwuejiHULHHyo0YTlWNBVdW2gzThXWflI

 

Facebook:

https://www.facebook.com/thefourkeyszenekarhu

Instagram:

https://www.instagram.com/the_four_keys/

Soundcloud:

https://soundcloud.com/thefourkeys

Bandcamp:

https://thefourkeys.bandcamp.com/