zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Budapest Jazz Club fennállásának tízéves évfordulója nem csak az intézmény, de a hazai jazz zene sikere is. Az évfordulót kétnapos koncertsorozattal ünneplik.

 

bigband4_mod.jpg

 

 

BJC Big Band

 

 

A BJC január második hétvégéjén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját. A január 12-én és 13-án zajló fesztiválhangulatú születésnapi jazz partin a fiatal tehetségekből álló Fenyves Márk Trio koncertje után a klub „házi nagyzenekara” a virtuóz zenészekből álló BJC Big Band koncertezik. A születésnapi programra a bigband külön programmal készül. Ezen alkalomból három sztárvendég is közreműködik az esten, Malek Andrea, Micheller Myrtill és Szakcsi Lakatos Béla személyében.

 

 

 

3933-malek-andrea-koncert.jpg

 

 

Malek Andrea

 

 

A születésnap szombati programját az Oláh Kámán Jr Quartet, majd a neo soul és jazz zenét mesterien ötvöző, Pocsai Kriszta és Tzumo nevével fémjelzett SOLATI indítja. őket követően a hazai jazz egyik legnépszerűbb csapata, a külföldön is egyre sikeresebb Balázs Elemér Group veszi át a stafétát. Az immár tízedik alkalommal hangos ováció övezte több száz szeletes születésnapi torta igazságos elosztása és a mindkét est koncertprogramját követő hajnalig tartó BJC Jam Session idén sem marad el, sőt, ezen a hétvégén a jazz zene rajongói akár reggelig ünnepelhetnek.

 

 

 

BE group 700x.jpg

 

 

Balázs Elemér Group

 

 

A Budapest Jazz Club fennállásának tízéves évfordulója nem csak az intézmény, de a hazai jazz zene sikere is, amelyben a klub tulajdonosainak és munkatársainak, a fellépő hazai és külföldi művészeknek, szervezőknek, és nem utolsó sorban a közönségnek egyaránt oroszlánrész jutott. Az egy évtizednyi működésnek köszönhetően a Budapest Jazz Club a valaha volt leghosszabb ideje aktív, így jelenleg a legrégebbi jazzklub Budapesten.

 

Január 12.

19:00 Fenyves Márk Trio

20:30 BJC Big Band feat. Malek Andrea, Myrtill, Szakcsi Lakatos Béla

22:30 Jam Session

 

Január 13.

19:00 Oláh Kálmán Jr. Quartet

20:30 SoLaTi

21:50 Balázs Elemér Group

23:00 Jam Session: Csízi László Trio

 

Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.
A belépés ingyenes!