zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Karácsonyi meglepetésként váratlanul megjelent egy félhivatalos ARONS Land Cargo Co. koncert EP, Live at Toldi Klub címmel, Hajba Áron áprilisi, egy szál gitáros műsorának négy dalát tartalmazó anyagával.

hajba_kuplung_small_700x.jpg

 

 

Hajba Áron két éve jelentette meg első szólólemezét Always Closer Never There címmel, amin fivéreivel közös zenekara szólaltatta meg az évek alatt összegyűlt, americana/blues-folk/vintage rock határain mozgó dalait. Alig egy évre rá, gyors ütemben kijött a második ARONS Land Cargo Co. album is: Cracks and Scratches címmel, amit a debütáló koronghoz hasonlóan, szintén testvérei társaságában rögzített a zenész.

 

A két nagylemez megjelenése között számos egy szál gitáros estén hallhatta a közönség a "land cargo" dalokat. Ezeken az intim, nagyon személyes hangulatú koncerteken talán még jobban kidomborodik Hajba Áron singer-songwriter oldala: a lecsupaszított, akusztikus gitáros megszólalásban valóban csak a daloké a főszerep.

 

 

 

 

 

A koncert anyagát a szintén singer-songwriter műfajban alkotó Upor András rögzítette április 27-én a Toldi Klubban, a Papaver Cousins lemezbemutatóján. A dalok keverését Hajba Imre (a gitáros bátyja és az ALCC basszusgitárosa) végezte. A borítófotó Sinco munkája. A felvétel csak a bandát megjelentető Klinik kiadó YouTube csatornáján érhető el.

 

Hajba Áron Facebook