zenesz_logo.png



Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani Claudia legújabb videóját, a Ma éjjelt. A videót Genf szívében forgatták, hiszen Claudia az elmúlt néhány évben elsősorban Svájcban tevékenykedik. A klipben feltűnik egy helyi hip-hop táncművész is, Sabrina Paiano.

 

 

 

A dal zenéjét Claudia szerezte, a szövegét pedig Major Eszter írta, akinek a tollából már számtalan sláger született. Angol verziója (Tonight) megtalálható Claudia második, Fire c. nagylemezén, mely tavaly ősszel jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A számhoz francia nyelvű változat is készült (Ce soir), melynek szövegét a Jean-Jacques Goldman által is méltatott munkásságú francia Néotom Sv jegyzi.

 

A Fire c. album további érdekessége, hogy egy nemzetközileg sokszínű közreműködés eredménye – az olyan elismert hazai producereken kívül, mint például Szepesi Zsolt azaz Sean Darin, Pacsai Márk „Markanera” és Szűcs Norbert, svéd, amerikai és svájci producerek is dolgoztak rajta, többek között Richard Meyer (The Corrs, Shania Twain, Britney Spears, Bastien Baker stb.).

 

Claudia azonkívül, hogy énekes-dalszerző és már két, saját szerzeményeit tartalmazó nagylemeze is megjelent (Enough – 2013, NarRator Records, Fire – 2016, Tom-Tom Records), orvosi végzettséggel is rendelkezik és egyben szakmájában is dolgozik Svájcban, továbbá a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának PhD-jelöltje.

Claudia első videója, a Perfect, a nőknek a társdalomban elfoglalt aktuális helyzetének kérdését helyezi a fókuszába, mely téma jelenleg is jelentős aktualitással bír.

 

A fiatal énekes-dalszerzőnő éppen a jövő évi svájci és brit turnéjára készül, legutóbb pedig Franciaországban adott koncertet zenekarával.

 

A Perfect című videót itt nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=oTFbxAx58ic

 

https://www.facebook.com/ClaudiaBallaOfficial/