zenesz_logo.png



Adott egy jazz-muzsikus, aki régóta figyeli a magyar népdalokat, és egy énekesnő, aki bármit is énekelt, a népzene mindig szívügye maradt.

 

hĂĄtso boritĂł_650x.jpg

 

 

Malek Andi Soulistic projekt a neves énekesnő és a Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A találkozás egy nagyon különleges és kortárs világzenei projektet eredményezett, ami a jazz és az R&B, stílusokat keveri a magyar népzenével. A Soulistic név a lélek zenére, valamint a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A Malek Andi Soulistic Madárka / Birdie című lemezén népszerű és hosszú ideig elfelejtett magyar népdalok hallhatók, például: "Bújdosik az árva madár", "Indulj el egy úton", "Jaj de széles, hosszú ez az út", "Édesanyám Rózsafája ".

 

A projekt zenei producere Jáger Bandi, de minden zenekari tag saját jogán van jelen, és a színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik, s mindenki azon dolgozik, hogy a népdalok üzenete eljusson a közönséghez.

 

„A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, s olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé” – Malek Andrea.

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/malekandi/