zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.

 

VikidĂĄl_Gyula_700x.jpg

 

 

A karácsony elképzelhetetlen lenne azok nélkül a tradicionális és modern ünnepi dalok nélkül, melyeket a legnépszerűbb énekesek közvetítésével egy csokorba szed nekünk a Sztárkarácsony koncert. Idén a fellépők között lesznek többek között: Dolly, Kálmán György, Luigi, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Varga Miklós és lánya, Varga Vivien, Varga Viktor valamint Vikidál Gyula… Az előadókat pedig a Stúdió 11 Ensemble kíséri.

 

 

m1012_700x.jpg

 

 

Fotó: Sós Gábor

 

 

Az Ave Maria-t és Lennon Christmas című dalát Dolly tolmácsolásában hallgathatjuk meg, de megelevenednek a Betlehemi királyok is Kálmán György, Varga Miklós és Vikidál Gyula szereplésével. Mindemellett olyan modern kori klasszikusok is előkerülnek, mint Zorán Ünnep című szerzeménye Oláh Ibolya előadásában, és természetesen nem marad ki a palettából a Fehér Karácsony, a Christmas Time, a Legyen ünnep és még sok-sok más karácsonyi örökzöld sem.

 

 

Ibolya_profil1-e700x.jpg

 

 

 

3. Sztárkarácsony

 

2016. december 18. 20 óra

Kongresszusi Központ

(Budapest, Jagelló út 1-3, 1123)

 

 

Jegyek a www.broadway.hu oldalon és az ismert jegyirodákban kaphatók!

 

https://sztarkaracsony.broadway.hu/2017-12-18-19-00

 

https://www.facebook.com/events/278770935977357/

 

Fellépők:

Dolly, Kálmán György, Luigi, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Varga Miklós és Varga Vivien, Varga Viktror, Vikidál Gyula