zenesz_logo.png



Vásáry André koncert a legismertebb filmzenékkel december 1-jén a Bakelit Multi Art Centerben. Közreműködnek: Miss Orchestra Sinfonica és Nédó Olga hegedűművész.

vĂĄsĂĄrytemplate _700x.jpg

 

 

A műsor alapjául André 2014 novemberében megjelent Mozijegy című filmzenés albuma szolgál, ugyanakkor együtt hangolódhatunk a karácsonyra is, mivel több nagy karácsonyi sláger is fel fog hangzani André különleges előadásában. A koncerten a legnagyobb filmklasszikusok zenéi éppúgy megszólalnak, mint a közelmúlt közismert filmslágerei. Vásáry André előadásában várhatóan hallható lesz a „Hegylakó” című amerikai film Queen slágere vagy Louis Armstrong dala a „Jó reggelt Vietnam!” című drámai vígjátékból, és sok más zenei remekmű.

 

 

 

simph 700x.jpg

 

Miss Orchestra Sinfonica

 
Világhírű klasszikus és könnyűzenei mesterművek különleges szimfonikus átdolgozásban a "világ legszebb szimfonikus zenekarának" előadásában! A Miss Orchestra Sinfonica ötvözi a legváltozatosabb zenei és irodalmi műfajokat és stílusokat, a crossover produkció ledönti a klasszikus és a pop zene közti megmerevedett korlátokat. A különleges, egyedi hangulat minden koncertjükön garantált!

 

 

 

 

nĂŠdĂł 650x.jpg

 

Nédó Olga hegedűművész

 
Kiváló tehetségű hegedőművész, aki 2009-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Fiatal kora ellenére számos hazai és külföldi hegedűverseny nyertese, illetve több díjjal is büszkélkedhet. 14 éves kora óta rendszeresen vesz részt hazai és külföldi turnékon, sokak számára Mága Zoltán hegedűvirtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerős, hiszen 10 évig volt nála állandó tag.

 

Időpont: 2017. december 1. 19:00

Helyszín: Bakelit Multi Art Center

 

Fellépnek:

Vásáry André

Miss Orchestra Sinfonica

Nédó Olga hegedűművész

 

További információk:

A koncert Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1976019342645999/

Vásáry André hivatalos honlapja: http://www.vasaryandre.hu/

 

Online jegyvásárlás: http://bmac.hu/jegyvasarlas