zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
November 25-én egy nagyszerű találkozásnak lehetünk tanúi a Kongresszusi Központ színpadán. Pribojszki Mátyás Band eddig soha nem hallott koprodukcióban a Pénzügyőr Big Band kíséretével ad koncertet.

 

pribo1_700.jpg

 

 

Pribojszki Mátyás – a nemzetközi szinten is az egyik legismertebb szájharmonikás – hollandiai turnéja után egyenesen a Kongresszusi Központba érkezik, ahol csapatával egy eddig soha sem hallott formációban járul a nagyérdemű elé. A zenekar szájharmonika, gitár, dob, basszusgitár alap felállása ezúttal egy egész big banddel egészül ki. A Pénzügyőr Big Banddel közös koncert minden értelemben a határok feszegetéséről fog szólni. A jazz, a blues, a soul és a funky stílusok között kalauzolják el a közönséget egy vidám, improvizációkkal teli estén. Az egyedülálló zenei élmény és a szórakozás garantált!

 

A Pénzügyőr Big Band a Pénzügyőr Zenekar formációja, amely óriási múltra tekint vissza. A pénzügyőr altisztekből összeállított zenekar már a XX. század elején az estélyek kedvelt fellépője volt. A ma is óriási népszerűségnek örvendő, hivatásos fúvószenekar évente több, mint száz koncertet ad itthon és külföldön.

 

Pribojszki Mátyás 1997-ben a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést. Tizenkét év elteltével már ő volt az egyik meghívott zsűritagja és fellépő művésze a műfaj legrangosabb eseményének. Csapatával több alkalommal is szerepeltek világsztár meghívott előzenekaraként nemzetközi fesztiválokon. Legutóbb például a legendás Tom Jones előtt játszottak, aki még egy közös örömzenélésre is felhívta a szájharmonikást a színpadra. Az együttes legutóbbi nagylemeze, a “My Stories” a nemzetközi zenei sajtó figyelmét is felkeltette.

 

 

Pribojszki Mátyás Band és a Pénzügyőr Big Band közös koncertje

2017. November 25. 19:00 óra

Kongresszusi Központ

Jegyek:

https://pribojszki-matyas-band.broadway.hu/2017-11-25-19-00