zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt támogatja.

 

maho_700x.jpg

 

A közhasznú alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai tevékenységének fejlesztését, de egyéb területeken is aktívan segíti a szülészet és a nőgyógyászat fejlődését. Mahó Andrea koncertjén szinte minden stílus képviselteti magát, a komolyabb műfajtól a popon át a rockzenéig.

 

A közönség a zenei világirodalom legszebb dalaira számíthat versekkel megfűszerezve. A művésznő itt mutatja be gyönyörű új dalát, amelynek zenéjét Fitos Viktor szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.

 

Az est sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, de a Jubileumi Eötvös Kórus is szórakoztatja majd a közönséget Balassa Ildikó vezetésével. A publikum szintén megcsodálhatja Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok előadását is, akik nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak. A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és kitűnő zenész kollégái biztosítják, az est rendezője Ruzicska László.

 

Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik is. Vallja, hogy segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog. Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételből immár második alkalommal A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt támogatja, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát segíti. A koncert főtámogatója a Fővárosi Önkormányzat.

 

 

 

 

 

További videók:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bZ4wHPGZle4

https://www.youtube.com/watch?v=QqDzL5jGy1g

https://www.youtube.com/watch?v=rrfmEMNl0ec

https://www.youtube.com/watch?v=Tu7oYyHkkp0


Jegyek:https://www.jegy.hu/program/az-elet-zeneje-84371#programInfoTabAnchor