zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Novemberben tovább folytatódik a Rock Sorozat a MALTeR BeerStroban. November 16-án este a FélDecibel együttes ad koncertet, melyre a Söröző törzsvendégein kívül a blues, pop és rock kedvelőit is szeretettel várja a MALTeR legénysége.

feldecibel-1-e 700x.jpg

 

 

Van is alkalom az ünneplésre, hiszen a MALTeR BeerStronak ítélte a szakmai zsűri 2017. legjobb sörkorcsolyának a díját barna sör kategóriában.

 

A zenei programok folytatódnak a MALTeR BeerStroban, november 16-án este a jó hangulatról a FélDecibel együttes gondoskodik. A háromtagú zenekar 2011-ben alakult, azóta országszerte koncertezik, nagy sikerrel játszanak blues, pop és rock feldolgozásokat átalakítva elektro-akusztikus gitárokra. Az együttes egyik célja és egyben különlegessége, hogy olyan dalokat játszanak, melyek eredetileg nem elektronikus gitárra íródtak, ezáltal teljesen egyedi hangzást teremtve. Az együttes tagjai: Török Viktor – ének, shaker, Rónai Zsolt – gitár, Posta Viktor – gitár.

 

A MALTeR egy rangos elismeréssel gazdagodott! Idén is megrendezésre került „A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017” elnevezésű pályázat. A versenyt augusztus 6-án, a Sör Világnapján hirdették meg. „A HORECA szakemberek által beküldött pályaműveket a Gulyás Dóra, a Sörszövetség titkára, az ötletgazda, Horváth Balázs, a Chef & Pincér magazin főszerkesztője, Kovács Gábor sörblogger, Sápi Róbert sörsommelier, valamint Vásárhelyi István sörgasztronómus alkotta zsűri bírálta el."

 

A MALTeR elnyerte a legjobb sörkorcsolya díját barna sör kategóriában a Malter Wellingtonnal, azaz véres hurka göngyölt tésztában, reszelt cékla salátával. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a különlegesen ízletes, s immár díjnyertes fogást. Aki november 16-án este látogat el a BeerStroba, az a kiváló ételek és italok fogyasztása mellett egy különleges koncert hangulatának is részese lehet.

 


2017. november 16. 20:30 

FélDecibel –  Blues–Pop–Rock est

 

Jegyrendelés és asztalfoglalás:  06-30-543-1193 telefonszámon.

 

Az eseményre a belépő 1.000 F/fő, ami helyszínen lefogyasztható.

 

Jegyek a helyszínen válthatók illetve foglalhatók! 

 

MALTeR Beerstro - beer & food.

Budapest, Akácfa u. 38, 1072

Tel(30) 568 0488 

http://maltr.hu/