zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Stu Hammről röviden csak annyit, hogy olyan gitárosokkal játszott együtt, mint Joe Satriani és Steve Vai, 1990-92-ben jazz kategóriában, 1991-92-ben pedig rock kategóriában választotta a legjobb basszusgitárosnak a Guitar Player Magazin.

 

Stu Hamm-1 450x.jpg

 

2017. november 2-án a Robotban lép fel a népszerű basszusgitáros.

 

„Emlékszel, mikor először hallottad Stuart Hammet basszusgitározni Steve Vai The Attitude Songjában vagy a 'Passion And Warfare' lemezen? Emlékszel, mikor láttad Stu Hamm tapping játékát és akkordozását a basszuson Joe Satriani Always With Me-jében? Emlékszel az elképesztő basszusszólóra Satriani 'Live In San Francisco' koncertlemezén? És emlékszel a Lone Starra Eric Johnsonnal Stu szólólemezéről? Vagy a GHS lemezekre Frank Gambaléval és Steve Smith-szel? Nos, ezeket fogjuk neked eljátszani élőben!” – invitál európai turnéjára Stu Hamm a Facebook oldalán

 

Jack Gardiner gitáros, a ’Guitar Idol’ felfedezettje és Craig Blundell dobos (Steven Wilson, Frost) társaságában saját szólólemezeiről és a vele készített emlékezetes Steve Vai-, Joe Satriani-, Allan Holdsworth-, Eric Johnson-felvételekből szemezget a 'Greatest Hits Tour 2017' keretében.

 

 

 

 

 

2017. NOVEMBER 2.

EXKLUZÍV KLUBKONCERT BUDAPESTEN!

75 DARAB KEDVEZMÉNYES JEGY KAPHATÓ!

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/1920368851544324/

Jegyek: Wave, CDPince, https://tixa.hu/stuhamm_robot