zenesz_logo.png



A VoluMen alig kezdett még bele a kora tavaszra várható második nagylemezének felvételeibe, máris dupla premierrel indítja a készülő album promócióját, két új dalt is bemutatnak a soron következő nagylemezről.

 

 

A lazulós Pretend klipje továbbra sem szakít a zenekar live session hagyományaival, a keményebb hangvételű Lose the Aim animációs őrülete pedig a banda legelső lyrics videója.

 

„Imádunk live session videókat forgatni, éppen ezért igyekszünk mindig valami izgalmas koncepcióval előállni” – meséli Pénzes Máté, a zenekar billentyűse. „A Pretend esetében például azzal, hogy a zenekar játékával párhuzamosan a dal szövegére reflektáló jelenetek játszódnak egy előre berendezett szobában. Ez így önmagában persze nem egy narratív bravúr, de a dolog pikantériáját a lassítások, takarások és egyéb filmes trükkök vágás nélküli öt és fél perce adja. A háttérmunkát annyira izgalmasnak találtuk, hogy egy így készült videót is forgattunk róla.”

 

A videóban látható két szereplő Kárpáti Éva Júlia, valamint a zenekar dalszövegírója, Visontai Kovách Bálint. A készülő lemez és a live session videó hangfelvételeit is Kovács Balázs (Jajj Stúdió) készítette, az utómunkát pedig Mike Ariel, a zenekar gitárosa végezte. A videókat Pénzes Bence rendezte, forgatta és utómunkázta.

Augusztus óta a zenekar Csillag Zoltán személyében saját menedzserrel dolgozik, aki a LOTS Music vezetőjeként olyan nemzetközileg ismert előadók és zenekarok koncertjeit szervezi itthon, mint Henrik Freischlader, King King, Ryan McGarvey, Dan Patlansky vagy Tony Spinner.

 

A VoluMennel a fővárosban legközelebb október 28-án a Kuplungban lehet találkozni, a Kéknyúl zenekar vendégeként – esemény ITT.

 

Lose the Aim - link: https://www.youtube.com/watch?v=ZwOMAvQuNiU

A zenekar FB-oldala: www.facebook.com/VoluMen

Honlap: www.volumenband.com