zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Szerdától már kapható a megújult Zenész Magazin legfrissebb, 204. száma, interjúkkal, tesztekkel és koncertbeszámolóval.

 

Zenesz204 _500x.jpg

 

Talán már sokan tudjátok, hogy a 200. jubileumi szám óta a Zenész Magazin megújult külsővel nagyobb terjedelemben, több teszttel, koncerttudósításokkal ugyanakkor változatlan áron kerül a hírlapárusokhoz.

 

A most megjelenő 204. szám címoldalán Muck Éva basszusgitáros fotója vonzza a tekintetünket, és a lapban megtalálható a vele készült interjú is. A szerencsésebbek a most hétvégén véget ért Budapest Music Expón nemcsak megvásárolhatták az új lapot, hanem élőben is láthatták, hallhatták Évát a Zenész Magazin pavilonjánál és az Audmax színpadán.  

 

További interjúkat is olvashattok a lapban: Czutor Zoltánt, Hajba Áront és a The Carbonfools zenekart kérdeztük terveikről, megjelent, vagy a közeljövőben megjelenő lemezükről.

 

A tesztek sem hiányozhatnak az újságból, ezúttal a BluBOX hangfal szimulátort, a Roland új 1010 Octa Capture interfészét, és a DigiTech Nautila kórus és flanger pedált teszteltük.  

 

Természetesen számos további technikai újdonságot és hangszert is bemutatunk, így például a ZOOM AC-3 akusztikus gitár előerősítőjét, és Live Trak L-12 digitális keverőjét és felvevőjét, a Yamaha új dobfelszereléseit, vagy a Hartke új basszushangfal sorozatát.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban lehet megkapni, 595 forintos áron.