zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Október 6-án a Rock Sorozat első fellépője, Takács Vilmos „Vilkó egy szál gitárral” című akusztikus estjére várja szeretettel az érdeklődőket a MALTeR Cseh Söröző!

 

logonĂŠlk04-e 350x.jpg

 

A MALTeR BeerStro Cseh Sörözővé alakult át, melynek megfelelően mostantól az italkínálatban is a közkedvelt cseh sörök dominálnak. A programok keretein belül a zenei vonal természetesen folytatódik, a Malter Rock sorozatban elsőként október 6-án Takács Vilmos „Vilkó egy szál gitárral” című akusztikus estje kerül megrendezésre a MALTeR-ban.

 

Takács Vilkó nevét a Ganxsta Zolee és a Kartel, a MEN in the Box (Alice in Chains Tribute) együttesekből ismerhetjük, de korábban megfordult a Hollywood Rose (Guns N' Roses tribute) és az Action zenekarokban is, illetve gyakori vendég több zenei produkcióban, lemezen. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a zenélés mellett Vilkó remek írói vénával is bír. Ennek eredményeképpen számos beszámoló, CD- és koncertajánló megírása után 2013. októberében megjelent az első könyve „A Guns N' Roses és én - Pisztolytáska és rózsapatron” címmel.

 

Körülbelül 6 éve indította el a "Vilkó egy szál gitárral" című koncertsorozatot. A produkcióban Vilkó új oldalát tárja elénk, hiszen nemcsak rock dalok csendülnek fel, hanem színesebb a repetoár. Ezen estek dalait a gitárművész egy-egy téma köré csoportosítja, melyek többek között a Guns n' Roses, a 60-as évek Amerikája (Hendrix, Doors, Janis Joplin), filmzenék (főleg Tarantino-tól), Tankcsapda, LGT, Die Toten Hosen, Nirvana, 90-es évek MTV slágerei valamint Rock n' Roll dalok akusztikus verziói. A különleges élményt nyújtó este hangulatát kiváló ételek és italok fogyasztásával koronázhatja meg minden kedves vendég!

 

 

 

 

2017. október 6. 20 óra - Vilkó egy szál gitárral – akusztikus est 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1508051712575112 

 

Jegyek

A belépő ára: 1 000 Ft/fő, ami lefogyasztható.

Jegyek a helyszínen válthatók illetve foglalhatók

 

MALTeR BeerStro Cseh Söröző

Budapest, Akácfa u. 38, 1072, Tel : +36 (30) 568 0488

http://maltr.hu/