zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Hájer Gergő, az Omega Diatribe alapító gitárosa Audionerve néven stúdió-projektet hozott létre, Burn Your System című lemezük augusztus végén jelent meg.

 

Audionerve_Promo_2017_700.jpg

 

 

Az Omega Diatribe gitáros lemezének felvételein olyan nemzetközileg ismert zenészek működtek közre, mint Nick Oshiro a Static-X-ből, Kevin Talley a Misery Index/Suffocation/Six Feet Under-ből, Schrottner Tamás az Ektomorfból, valamint Andres Vincze az egykori Monastery/The Ministersből.

 

„A lemez felvételeit, valamint végső keverését jómagam végeztem, a saját otthoni stúdiómban - ami az 515 STUDIO névre hallgat - kivéve a 'My Own Enemy' dobfelvételeit, ami Las Vegasban, Nevadaban került rögzítésre, valamint a 'Politpigs' című dal felvételeit, ami San Antonioban, Texasban került rögzítésre” – mesélte Gergő.

 

 

 

 

 

"Az Audionerve sokkal letisztultabb, zsigeri energiát közvetítő zene, ahol szintén a súlyos groove-oké a főszerep, de emészthetőbb formában, mint az Omegánál. Mivel a 1990-es és 2000-es évek eleji groove metal szcénán szocializálódtam, és a mai napig nagy rajongója vagyok az ilyenfajta zenéknek, ezért mindig is fontos volt nekem ez a vonal. E lemez formájában csapódott le bennem mindaz a behatás, amit kaptam ebből az irányból" – mondta el a gitáros.

 

Az Audionerve projekttel párhuzamosan Gergőék az új Omega Diatribe lemez felvételein dolgoznak, aminek a várható megjelenése 2018-ra tehető.

 

 

AUDIONERVE - Burn Your System 450x450.jpg

 

 

A lemez megvásárolható a legnagyobb online zenei áruházakban, valamint rendelhető CD, és Vinyl formájában is, pólóval együtt: https://audionerve.bandcamp.com/merch

 

 

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=gMy_sLmb8ZI

Az Audionerve Facebook oldala: https://facebook.com/audionervemusic