zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az Elimex Kft., aki olyan világmárkák hazai forgalmazója, mint az Eminence, a König & Meyer, az LD Systems, a Neutrik, a Palmer, vagy az Adam Hall, fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepli.

 

FelsTart_ELI25_BMExpo.jpg

 

 

Az Elimex által forgalmazott termékekről mi is gyakran hírt adtunk, teszteket közöltünk, most azonban egy születésnapi akcióra is szeretnénk felhívni a figyelmet. Először is minden érdeklődőt meghív az Elimex, vendégváró standjára egy kis beszélgetésre, közös ünneplésre a Budapest Music Expo 2017 kiállításra, ami október 6-8. tart nyitva a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.

 

Ugyanakkor a kiállításra és az azt megelőző 4 hétvégére születésnapi akciókat hirdetnek!

 

Az aktuális hétvégére vonatkozó kedvezmények mindig vasárnap éjfélig lesznek érvényesek és a pontos részleteket az adott hét péntekén 14 órakor ismertetik weboldalukon és a Facebook oldalukon.

 

Gyere és (v)egyél valamit az Elimex születésnapi asztaláról!     

Az akciós szabályzat itt olvasható

 

A Zenész Magazin is gratulál a kerek évfordulóhoz, és további sikereket kíván! És ha már az Elimexről van szó, hadd mutassunk be a kínálatukból néhány új, hasznos és professzionális kiegészítő eszközt!

 

 

 

 

Rack világítás mozgásérzékelővel, profiknak

 

Az Adam Hall által forgalomba hozott rack világítás megfelel a legmagasabb professzionális szabványoknak. 18 ultra fényes LED-ből álló LED sort építettek bele, így a rack teljes szélességében egyenletes megvilágítást biztosít. A ki/bekapcsolás a gomb nyomva tartásával történik, de mozgásérzékelővel is fel van szerelve.

ah-87451smart-f23_600x170.jpg

ah-87451smart-f3_600x170.jpg

 

 

Amennyiben a lámpa alul mozgást érzékel, alaphelyzetből teljes fényerőre kapcsol. Egy bizonyos idő után (szabályozható) a lámpa csökkentett alap fényerőre vált vissza (ennek fényereje is szabályozható). Az egyedülálló és szabadalmazott megoldás nem csupán az energia megtakarítást segíti, de lehetővé teszi a szórt fény csökkentését olyan környezetben, ahol az alacsony megvilágítás kívánatos.

 

Specifikáció és ár: Elimex

 

 

 

pult led.jpg

Pultvilágítás LED-del

 

A keverőpult, illetve hasonló berendezések energiatakarékos megvilágítására szolgálnak az alábbi gégenyakas lámpák.

 

Az SLED 2 ULTRA XLR 3 matt fekete gégenyakas lámpa, amelybe 8 darab extra fényes fehér COB LED-et építettek, 3-pólusú XLR papa csatlakozót kapott, a keverő pultvilágításáról üzemeltethető. A 450 mm hosszú gégenyak könnyen hajlítható és megmarad a beállított helyzetében. A kapcsoló a lámpa tetején helyezkedik el.

 

Az SLED 2 ULTRA XLR 4 ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik, de négypólusú XLR csatlakozót kapott.

 

Az SLED 1 ULTRA USB C bármilyen készülék USB portjáról üzemeltethető, gégenyakának hossza 300 mm, négy darab extra fényes COB LED-jének színét a meleg fehér, hideg fehér, vörös és zöld közül választhatjuk ki.

 

Specifikáció és ár: Elimex

 

 

 

 

km-24645-000-55-f_300x.jpg

 

 

 

 

 

Könnyű világítás állvány a K&M-től

 

A König & Meyer könnyű és stabil alumínium világítás állványt hozott forgalomba.

 

A háromrészes teleszkópos csővel 3097 mm-es magasság érhető el. A világítás állvány szállításhoz összecsukva mindössze 1170 mm hosszú, amely más állványokhoz viszonyítva nagyon kedvező. Az M10-es menetes aljzatba egy lámpatest, vagy különböző kereszttartók erősíthetők. A kiegészítő rögzítő gyűrűk további biztonságot nyújtanak. A beépített adapternek köszönhetően az állványra hangfalat is helyezhetünk 36 mm-es állvány hüvely használatával.

 

Specifikáció és ár: Elimex