zenesz_logo.png



Szeptember 7-én Mihályi Réka és Romhányi Áron koncertje ígér különleges élményeket az idelátogatóknak a remek ételek és italok mellett.

 

MR 680x0.jpg

 

 

 

Szeptembertől ismét előtérbe kerül a zene a Malter Beerstroban. Elsőként szeptember 7-én Mihályi Réka és Romhányi Áron koncertje kerül megrendezésre.

 

Mihályi Réka énekesnő nevét főként Group'N'Swing zenekar révén ismerhettük meg. A Fonogram díjas énekesnő a Ridikül című műsor főcím zenéjének az előadója, a Masni és Pocó gyereklemez szerzője, és a DAL 2014 Eurovíziós dalfesztivál középdöntőse a Group'N'Swing "Retikül" című dalával.

 

 

 

rĂĄ 600.jpg

 

 

 

Romhányi Áron Artisjus-díjas zeneszerző, zenei rendező és hangszerelő, Arany ZsiráfFonogram és eMeRTon-díjas jazz zongorista és zeneoktató, számos pop és jazz lemez zenei producere. A United együttes alapító tagja, valamint nevéhez fűződik a Loop Doctors nevű formációt, amely első lemezével elnyerte a 2007-es év legjobb jazz albumának járó Fonogram díjat. Játszott a magyar jazzélet nagyjaival és külföldön is koncertezett.

 

A két tehetséges művész egy közös exkluzív koncertet ad a Malterban, melyen híres jazz, swing és pop dalok csendülnek fel a gyönyörű énekesnő és kiváló zenész előadásában.

 

 

Jegyrendelés és asztalfoglalás: 06-30-543-1193 telefonszámon

 

MALTeR Beerstro - beer & food.

Budapest, Akácfa u. 38, 1072

Tel: (30) 568 0488

http://maltr.hu/