zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies zenekar fesztiválja

 

500x.jpg

 

 

Az Anna and the Barbies idén ötödik alkalommal szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!

 

A délutánokat irodalmi programok színesítik, beszélgetések, különböző kézműves workshopok, melyeken a kalibaépítéstől kezdve a szappanfőzésig sok különleges dolgot kipróbálhatunk.

 

Idén azonban a harmadik és negyedik napon egy nagyszínpaddal, és headliner zenekarokkal is bővül a fesztivál. Itt lesz a Quimby, a Jónás Vera Experiment, az Elefánt, a Tóth Vera trió, az Electronic Sheeps, Mörk, Apey, és persze az Anna and the Barbies is játszik egy akusztikus, és egy csapatós rock koncertet is, minden este lesz jurtabuli, és a lista még bővül!

 

 

pa 700x.jpg

 

 

A fesztivál egyszerre hippi és vad, a főszerep a lelassulásé, az ismerkedésé, és a természet és emberközeli élményeké. A szervezők olyannyira az élő kapcsolódásokra motiválják a fesztiválozókat, hogy mobiltelefon-parkolót is létrehoznak, aki itt 8 órára leadja a telefonját, kap a zenekar valamelyik tagjától egy ölelést vagy egy puszit.

 

A Woodstcok étel és italkínálata szintén a mainstreamtől eltérő lesz: jó minőségű, de egészséges ételek, szörpök, kézműves sörök, és termelői borok lesznek kaphatók pénztárcabarát áron.

 

A látogatók száma korlátozott jegyeket a tixán lehet megvásárolni, de a helyszínen is árusítanak majd.

 

Jegyekért KATT IDE!

 

Sátorhelyek korlátlan számban vannak, és jurtákban is lehet szállást foglalni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

További infók a Woodstock az Ugaron Facebook oldalán, és az eseménynél.