zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Pályafutása eddigi legjobb lemezének tartja új albumát a We Are Rockstars. A frissen megjelent Lights dalaiban a zenészek szerint visszaköszön mindaz, ami szerethető a zenekarban.

We Are Rockstars k_700.jpg

 

 

Több év kihagyás után új lemezzel jelentkezik a We Are Rockstars. A zenekar öt dalt és három remix változatot tett a Lights című kiadványra, amit a Music Fashion Kiadó gondoz.

 

„Az első két lemezünk nagyon eltérő hangulatú volt. A bemutatkozó albumunknak mi voltunk a producerei is, ezért az eredmény, vagyis az indie-rock hangzásvilág nagyon jellemző volt ránk.  Ugyanakkor a második lemezt már egy külső producerrel készítettük, emiatt a hangzás eltolódott a szintipop felé.  A Lights című vadonatúj kiadványunkon visszakanyarodunk a rockosabb dallamokhoz, de megtartottuk a modern hangzásvilágot és a szintipop lüktetését is. Ha úgy tetszik, kivontuk az eddigi pályafutásunk esszenciáját, és a két előző lemez tapasztalataiból a legjobbat tartottuk meg. Megmutatjuk mindazt, ami szerethető a We Are Rockstars zenéjében, és reméljük, hogy ez elnyeri a közönség tetszését” – mondta Ligeti Gyuri, a We Are Rockstars frontembere.

 

A zenekar öt szerzeményt mutat be a Lights című lemezen, amelyek közül egy magyar, a többi angol nyelvű. A Let Me Feel The Beat című dalhoz készült egy Ezer Ló Remix, illetve egy szimfonikus verzió is. A vonósok visszaköszönnek a Legyen tánc című dal egyik átdolgozásában is.

 

„A We Are Rockstars először pár éve a Petőfi Rádió Akusztik című műsora kapcsán került kapcsolatba a szimfonikus zenével. Az én konzis, klasszikus zenei múltamból adódóan nagyon élveztem az átdolgozásokat és a munkát a vonósnégyessel. Ez a produkciónk olyan sikeres volt, hogy később önálló szimfonikus koncerteket is adtunk, sőt kialakult egy olyan rajongói bázisunk, amelynek a tagjai ezeken az átdolgozásokon keresztül ismertek és szerettek meg minket. A Lights című albumra azért került fel a rockos dalok mellé két szimfonikus verzió is” – mesélte Ligeti Gyuri.

 

A We Are Rockstars Lights című új lemeze már elérhető az ismert online felületeken.

 

Bővebben:

https://www.facebook.com/wearerockstarsband/

http://musicfashion.hu/fooldal