zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Bocskor Bíborka új oldaláról mutatkozik be – meghallgatható a Magashegyi Underground új dala.

 

MU 700x.jpg

 

 

 

A Magashegyi Underground új dalát mindenképpen érdemes meghallgatni. Itt leszel címmel Beck Zoli (30y) alkotótársként Bíborkának írt szövegét a zenekar slágereit jegyző Toldi Miklós zenésítette meg.

 

A zenekar énekesnőjének - Bocskor Bíborkának - nem csak hangja, de megjelenése is összekeverhetetlen, ugyanez a stílusos extravagancia érződik a dalaikból is. Soron következő nagylemezük beharangozójaként most belehallgathatunk új számukba, amit Itt leszel címmel jelent meg július elején.

 

​„Ez a dal a megbocsájtásról szól, ami csak végtelen szeretetből vagy az önös érdeket teljesen nélkülöző ​szerelemből születhet, így teremtve meg a feloldozást. A nagyvárosi káoszban megjelennek a belső finom titkok, nem konvencionális dalformán keresztül.” – meséli Bíborka az új szerzeményről.

 

A szokványosnak nem mondható, igencsak progresszív popdal szövegét az a Beck Zoli jegyzi, aki a 30y zenekar énekes-dalszerzője, a zenéjét pedig a Magashegyi multiinstrumentalista dobosa: Toldi Miklós, akinek a zenekar már több, nagy slágerét is köszönheti, mint például a Metróhuzat, Rázz fel, Arcok, utcák, nevek…

 

„Nem ez az első együttműködésünk Zolival, az eddigi közös alkotómunkák bennünk mindig jóérzést okoztak, reméljük, hogy ez a hallgatók számára is ugyanilyen örömteli, mint nekünk.” – mondja Toldi Miklós, zeneszerző.

 

 

 

 


Magashegyi Underground Facebook

 

 

Zene: Toldi Miklós, Bocskor Bíborka
Szöveg: Beck Zoli
Felvétel, keverés, zenei producer: Toldi Miklós
Master: Deutsch Gábor http://fb.com/anorganik-mastering
Fotó: Zsólyomi Norbert
Grafika: Lossonczy Bazsó - BlackBird