zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Július első hétvégéjén a Barba Negra Track-ben lép fel a Veszprémi Utcazene Fesztivál győztes WatchMe a Póka - Tátrai reGeneráció vendégeként.

pt 700.jpg

 

 

Póka - Tátrai reGeneráció. Generációk találkozása, valami régi folytatása és mégis valami új kezdete. A Póka-Tátrai ReGeneráció név, már önmagában elég sokat sejtető. Kultikus névadóit nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a két őserő már eleget tett le az asztalra együtt és külön-külön is. Dalaik meghatároztak egy korszakot, megteremtették a hazai blues-rock alapjait. A kiváló formáció szombaton a Barba Negra Track-ben ad ütős bulit. 

 

 

wm 700.jpg

 

 

Előttük a tavalyi Veszprémi Utcazene Fesztivál győztes WatchMe lép fel, akik néhány hete jöttek elő ötödik klipjükkel, amelyet első magyar nyelvű számukhoz, a Vonalkódhoz forgattak. Érdekesség, hogy a dalban Busa Pista és DSP is közreműködik és igen szép számokat produkált a legnagyobb videós oldalon.

 

Szóval a két izgalmasan fűszerezett produkció július elsején, szombaton  a Barba Negra Trackben lép fel és végre élőben is felcsendülnek a már jól ismert, szuper dalok.

 

 

Póka – Tátrai reGeneráció. Vendég: WatchMe
Barba Negra Track: Budapest - Neumann János u. 2

2017.07.01.

18.00 KAPUNYITÁS

JEGYEK:
2499 Ft ▲ 2017. június 30-ig
2999 Ft ▲ a koncert napján

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/273695999750194/